PEEK-A-BOO-BEE - S*XIWAQ sibiriska-katter

Till innehåll

Huvudmeny:

KATTER > KASTRATER
 
 

S* Stimics Peek-a-Boo Bee f 09 24 Född: 060905 HCM- 071204 = Normal 08???? = Normal
Betty är numer en nöjd kastrat. Vi hoppas kunna erbjuda henne livet som vild och glad utekatt senare i sommar. Vi hoppas på att hennes dotter Orube blir lika stor och stolt som henne. Betty ligger på en matchvikt på ca 5,5 kg och inte ett gram av det är fett. Tyvärr så var utställningar inget för Bettan och det var synd att inte kunna visa upp en sån pass stor och fin hona, återigen sätter vi vårt hopp till hennes båda döttrar Orube och Nerissa som båda kommer att få visa upp sig på utställningar. Gör mamma stolt små prinsessorna!
Betty Buse eller Bettan är min dotter Andriettas katt, hennes 10 års present, och Betty kommer från Stimics helt otroliga uppfödare Stina och Micke. Toppen fina katter har de lyckats få fram och är super att ha att göra med.
Nä nu får Andrietta skriva om sin katt:
Min Betty är stor, fin och gosig. Hon har nyss fyllt 1 år och hon väger 4,8 kg. Hon sover i min säng som ett gossedjur och det är jättegosigt. Hon har min favorit färg sköldpadd och vit. Hennes ögon är gröna och fina. Hon tycker om att vara i mitt rum, fånga råttor i kattgården, leka med Pasta och Essi. När hon var liten fångade hon mycket flugor men det vet jag inte om hon gillar nu. Jag vill att hon ska få ungar och att hon ska gå på utställningar. Det är roligt. Jag ÄLSKAR min Betty.

 
 

Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny