SENASTE KULLEN - S*XIWAQ sibiriska-katter

Till innehåll

Huvudmeny:

KATTUNGAR
Våra älskade små
KNÖLAR
SUPERHJÄLTAR!
Precis på midsommar bestämde sig "SUPERKNÖLARNA" för att komma.
Husse och Matte fick helt enkelt slopa sina planer och satt i ett mörkt rum hela midsommar.

MAGDA HARLEY QUINN ns 02 21 64
" T I N G A D "
Lite tveksam, bestämde jag mig till slut att backa ut i världen.

2015-07-08
Nu har vi alla börjat att visa upp våra personligheter. 
Lilla fröken Harley är en äkta liten prinsessa. Nätt och näpen och inte den mest nyfikna av de i kullen. Hon den som just nu har fluffigast päls och har alltså en bedårande frisyr mitt uppe på huvudet.
-------
2015-07-30
Nu är det bestämt att lilla Harley ska få bli Isas sängvärmare och Gabriels och Frejas lilla pälssyster. Vi är så glada att hon ska få ett så trevligt hem och att hon även i fortsättningen ska få ha barn att leka med.

LADY ROSETTA AMETHYST ns 01 21 64
" T I N G A D "
Åhh, vad gott... och så gick jag ju upp 25% i vikt redan första timmarna...

2015-07-08
Patrik började att kalla denna dam Fru Fläsk för att hon gick upp så vansinnigt mycket i vikt de första timmarna av sitt liv. Vårt lilla Fläsk är fortfarande de som är störst i kullen.  Hon har ett väldigt runt och fint huvud och är just nu den som ser mest lovande ut i kullen. Hon har silver i sig men om hon är mönstrad eller smoke återstår att se.  Hon är en av dem som kommer direkt till lådkanten och vill prata när man kommer in till dom. 
------
2015-07-30
Vad ska man säga? Min snart 17 årige son vill inte ha en ny moppe, han vill ha en katt. Han har totalt fallit för vår lilla fru Fläsk. Då storasyster fick en kattunge i 18 års present är det väl bara att ge med sig. Amethyst som han kallar henne är numer officiellt hans.
SATURNA BATGIRL n 03
" T I N G A D "
Redo för action redan från start, iförd både mask och cape.

2015-07-08
Ser verkligen ut som en superhjälte denna lilla dam. Batgirl är den som har bestämdast åsikter av alla i kullen. Talar verkligen om vad hon vill. Hon är busig och tuggar gärna på någon av syskonen. Hela famlijen älskar hennes svarta nos. Bedårande!
-------
2015-07-26
Jopiee! Vår lilla Batgirl ska flytta till världens bästa Jimmy och Maritha. Hon kommer att få gå på en hel massa utställningar och förhoppningsvis få en kull eller två i framtiden. 
Helt otroligt roligt!! Så se upp alla andra utställare för till hösten kommer den maskerade hämnaren! 
KING EDWARD ARES n 01

Kungligt lugn och cool...

2015-07-08
Andriettas favorit kallas för Kingen eller Eddie. Mest förtjust i människor och kommer mer än gärna fram och vill prata vid varje tillfälle som ges. Han är mycket lugn och tillfreds med det mesta. Här hetsar vi inte upp oss. Han är en mycket fin ung man och Andrietta hävdar att han kommer att bli snyggast, hon brukar ha rätt kan jag bara säga.

QUADRIGA FLASH ns 01 21

Var? Hur? Va? När... Vill vara överallt, hela tiden.

2015-07-08

Vår fina Flash, så himla nyfiken och intresserad av allt. Gillar folk och händer och vill gärna gosa med dem. han är den som redan nu spinner när man klappar honom. Mysig, social och gosig vilken toppen kille. Han har också silver med det återstår att se om han är mönstrad eller smoke. Inte lätt att se mönster med så lite färg. Som tur är så har mina van färgade svansar så det ska gå att se om de har mönster eller inte på dem.
 

Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny